Gesprekken met bewoners Beekbergsebroek verlopen voorspoedig

Begin oktober is deA gestart met de gesprekken aan de keukentafel bij de bewoners van Beekbergsebroek. Doel van de gesprekken is te horen wat de inwoners vinden van de plannen om enkele windmolens te plaatsen.

Eind september hebben de bewoners een brief ontvangen. In de loop van oktober en november worden zij benaderd voor een afspraak. Diverse gesprekken hebben inmiddels plaats gevonden. Arien Scholtens, voorzitter deA: “Het is fijn dat we bij de bewoners op bezoek mogen komen om te horen hoe zij tegen de plannen aankijken. Op die manier kunnen we, bij de uitwerking van het plan, zoveel mogelijk rekening houden met ieders wensen. Wij zijn tot nu toe door iedereen zeer prettig ontvangen.” De verwachting is dat de gesprekken nog doorlopen tot eind november 2015.

Wat doet deA met de informatie?

In het gesprek kunnen de bewoners aangeven hoe zij tegen de plannen aankijken, wat hun eventuele bezwaren zijn en op welke manier deA deze zou kunnen wegnemen, als dat mogelijk is. Ook kunnen de bewoners vragen stellen over de plannen en het proces. De informatie wordt (anoniem) verwerkt in een verslag en dient als input om het plan verder uit te werken.

Heeft u vragen? Neemt u dan contact op met deA via info@de-A.nl of 055 368 3366.